Wednesday, August 8, 2012

Yemek Tarifi 2.0 indir, download, ücretsiz yükle > Vipindir

Firefox 14'teki yenilikler :

Yeni Firefox ile birlikte artık Google aramaları HTTPS üzerinden yapılıyor. Geliştirilmiş site kimlik yöneticisi özelliği ile favicon ile SSL hilesi yapmaya çalışanlara karşı tedbirler alınmış. Ayrıca bir çok güvenlik iyileştirmeleri ve geliştiriciler için yenilikleri içeriyor.

Firefox 13'teki yenilikler :

Bu yeni kararlı sürümde sıfırlama modu ve hızlı erişim görünümü ön plana çıkıyor. Tarayıcınızı ilk açtığınızda yenilenen giriş sayfası göze çarpıyor. Hızlı erişim menüsüne erişmek için sadece yeni bir sekme açmanız yeterli ! En çok ziyaret edilen 9 web sitesini bu ekranda görebilirsiniz. Bu ekranda gördüğünüz siteleri sürükle-bırak şeklinde yerlerini değiştirebilir veya dilediğinizi hızlı erişim ekranından kaldırabilirsiniz.

Firefox 13 ile gelen farklı bir özellik ise, tarayıcınızı açtığınızda birden fazla sekme varsa, bunların hepsi aynı anda yüklenmeye çalışılıyordu ve bu da tarayıcının açılış hızını düşürüyordu. Yeni sürüm ile birlikte sadece aktif sekme yükleniyor ve diğer sekmelere geçiş yaptığınızda, seçtiğiniz sekme sonradan yükleniyor. Bu da açılış hızına ekstra bir performans katmış.

Ayrıca bu ve bundan sonra tüm Firefox versiyonları Windows XP Service Pack 2'den önceki Windows sürümlerinde çalışmayacak.

 


Toplam İndirilme: 2.008






İnsan sağlığını koruma ve yaşatma araştırmaları sırasında, kurtlar ile DNA'ları büyük benzerlik gösteren insanlara rastlandı. Bu insanlar fiziki güçlülüğe sahip askerler ve sporcular olduğu tespit edildi ve diğer insanlara göre ömürlerinin daha kısa olduğu belirlendi.


Toplam İndirilme: 478






Son yılların başarılı güvenlik firması Eset tarafından üretilen NOD32 Antivirus programlarının son sürümüdür. Yeni versiyon ile birlikte,
  • Live Grid : Sosyal ağlardan ve internetten bulaşabilecek zararlı yazılımlara karşı aktif koruma

  • Taşınabilir medya kontrolü : USB Bellek, memory card gibi taşınabilir aygıtlarınızdan bulaşabilecek zararlılara karşı etkili koruma

  • Düşük sistem kaynağı kullanımı : Eset, bilgisayarınızda tam bir koruma sağlarken, minimum sistem kaynakları kullanarak bilgisayarınızın performansından ödün vermez.

  • Oyuncu modu : Oyun veya herhangi bir tam ekran uygulama çalıştırdığınızda program pencere uyarılarını kapatarak sizi rahatsız etmeden çalışır.

Not: Programın 64 bit sürümünü indirmek için burayı tıklayın!

Toplam İndirilme: 331






Daha güvenli ve daha hızlı sörf için Opera!

Opera internet tarayıcı sayesinde internette güvenli ve hızlı bir şekilde sörf yapabilirsiniz. Sekmeli arayüzü, açılır pencere (popup) engelleyicisi gibi özellikleri üzerinde entegre olarak bulunduran Opera, en popüler tarayıcılar listesinde zirveyi zorlayan bir yazılımdır.


Toplam İndirilme: 322






Java yazılımı kullanıcıların online oyun oynamasını, dünyanın dört bir yanındaki tanıdıklarınızla sohbet etmenizi, resimleri üç boyutlu olarak görüntülemenizi ve daha pek çok farkında olmadığımız işlemi yapmamızı sağlar. Ayrıca, şirketlerin bilgi işlem sistemlerinin temeli olan intranet uygulamalarının ve diğer e-iş çözümlerinin de ayrılmaz bir parçasıdır.

 

Not:  Java Version 7 Update 5 sürümünün offline (internet bağlantısı gerektirmeyen) kurulumudur.

Diğer işletim sistemi yüklemeleri,

Toplam İndirilme: 295

No comments:

Post a Comment